Nimetön

Runoilija Karuselli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vettä tihkuvat talvi-illat vaihtuivat kyynelkevääseen
satoi kannusta kaataen, mutta sä tulit silti vastaan
hengitys muuttui raskaammaksi askel askeleelta
sä et ollut muuttunut pätkääkään

"Kiva nähdä pitkästä aikaa"
sanat kuulen aina uudelleen ja uudelleen
elämäni iloisimmat ja haikeimmat minuutit
taas muistin ne iloiset hetket

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot