Hattutemppu

Runoilija Karuselli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vihdoinkin voin todella sanoa menettäneeni kaiken
jos olisi aprillipäivä, nauraisin vain kipeille sanoillesi
ja minä kenen piti olla vahva nyt, itken

Jätit itkevän tytön yksin tähän omakotitaloon
jos tulet huomenna takaisin, voit saada anteeksi

tämän kaiken rikkomiseen en tarvinnut edes vasaraa
pitäisi varmaan olla ylpeä itsestäni

Muistan kaikki hetket, kaikki sanat
nyt niilläkään ei tunnu olevan mitään merkitystä
ehkä ensikierroksella parempi tuuri

Selite: 
I know I broke it.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot