pikkupoika

Runoilija Karuselli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ekaluokalla opit olemaan kaikkien mieliksi

vanhetessasi astut kapinaan ja kaikki pitää kokea kantapään kautta

Huomenna sä et edes muista mun nimeä,mut on helppo unohtaa



Keväällä sä viskot kiviä Jyväskylän vesistöihin
mun kaverilla on silloin jo vakava bulimia ja mä en tiedä mitä tehdä

Mä tulen romuttumaan suoraan sun syliin



Parin vuoden päästä meidän välit on huteralla pohjalla

silloin mä menetän toivoni ja solmu kiristyy oman kurkun ympärille

siinä vaiheessa sä et edes muista kuinka mä hymyilin aina vain sulle


Selite: 
I can't make you love me.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot