Parin tequilan jälkeen

Runoilija Franziska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ex-princessofmoon-nimimerkki

yritän laittaa itseni sanoihin: se ei onnistu, se on mahdotonta. jatkan, koska en osaa muutakaan
 

Parin tequilan jälkeen yllätin itseni:
kuiskailin kuumehoureissa nimeäsi
ja vastassa oli yksiön kylmä betoniseinä,
sen takana meuhkasivat pyykkituvan koneet.
Sanoivat: Teillä on lopulta hyvin vähän
yhteistä paitsi yhteistyössä rakennettu
mieletön maailmankaikkeus, joka
mahtuu pilttipurkkiin ja kuolee, kun
huovutusneula pistää hiuksiin.

Sanoin jälleen tyynylle hyvää yötä ja
anteeksi, ja peitto vaikutti hyvin paljon
naisen malliselta. Mutta:
älä tyttö odota, että KoKo-astiat
sopivat yhteen Teeman kanssa ja
sinä ripustat seinälle liian tummia
liian alastomia kauhukuvia naisista.

Punatukkainen nainen soittaa huilua ja
lattialla on kolme paria sukkia: Ne
eivät mahdu pyykkikoneeseen yhtä aikaa,
ja villasukat ovat hänen mielestään hyödyttömiä,
mutta se johtuu ainoastaan siitä, että hän
tulee etelästä meren rannalta.

Me haaveilimme etelänmatkasta, mutta
se kaatui pilttipurkin kokoiseen
maailmankaikkeuteen, jossa ei ole
etelää eikä itää eikä länttä: on
vain pohjoinen ja tämä tuulinen kaupunki
ja meren yllä jää, joka kantaa vain toista meistä.

Oli aika kuunnella pyykkikoneen ääntä ja
laulaa tyynylle tuutulaulu, sillä
minä olin kyllästynyt kantamaan
kalusteita edes takaisin talosta taloon sillä sinä
et ikinä tehnyt päätöstäsi. Mutta:
minä vihaan kylmää seinää ja
pilttipurkin sirpaleita lattialla.

Selite: 
vanha tarinointi
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on hyvä. Oikeastaan tosi hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot