Nimetön

Runoilija Kvaakku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Käpertyneenä peittosi alla.

Suola kirvelee silmissäsi

Arpeutumattomat odotukset piinaavat mieltäsi.

Kunpa vain ymmärtäisit avun olevan äänenmatkan päässä.

Selite: 
Kaverista, joka nytkin murjottaa sängyn pohjalla. Ymmärtäis vain pyytää apua Korkeimmalta niin alkaisi tapahtumaankin...
Kategoria: 
 

Kommentit

Apu voi olla lähempänä kuin osaa odottaakaan, mutta joskus voi mennä aikaa ennen kuin ymmärtää että avun pyytämiseen ei tavitse kuin yksi sananen.

 

Käyttäjän kaikki runot