Kiin.

Runoilija tähtisädetyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silloin kun siltä tuntuu.. siitä miltä musta tuntuu..
 

Ei saa itkeä, ei saa nauraa
ei saa rakastaa, kantaa kaunaa

En voi sua omistaa, en kotiin kantaa
et tahdo itsestäsi mitään mulle antaa

Oot liian vaikea, mutta välitän susta silti
oonko vaan niin kiinni jo
etten osaa päästää irti?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot