Paranna mut

Runoilija BornToBeWild

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tähdet, kuu, kynttilät, rakkaus, ystävät, musiikki, kirjoittaminen, yöt, rauha, hiljaisuus, meteli, yksin olo, hevoset, lukeminen, livekeikat, nauraminen, hempeily, perhe ja kesä. Parhaita juttuja, mitä elämässä tiedän. Arvosteluun vastataan arvostelulla, eiks je? :>
 
Niiskaisen
kerran
toisenkin

itketkö sä?
Ei, mulla on flunssa

Silität tukkaa ja
lupaat keittää mulle teen
ja hoitaa mut terveeksi

Oikeasti mua itkettää
Voi pientä, itke pois

Mä hoidan sut silti terveeksi
Syön jokaisen kyyneleen
ja surun pois

iäksi


Kun sä sitten halaat mua
tuntuu
ettei maailmasta voi edes löytyä surua
ei edes pientä murhetta
Selite: 
Fiktiivistä.
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan mahtavaa tulkintaa,
tässä oikein sydän pysähtyi
kun tätä luki! :)
aivan mahtava.

synttäriä hyvää!

tosi nätti ja söpö

Niin suloista <3

kauniskaunis, herättää muistot elämään.
"Oikeasti mua itkettää
Voi pientä, itke pois" tuon kun sais vielä kokea, edellisestä liian kauan. ihanaa kuvausta!

Puhekieli toimii tässä ja runo on tunnelmaltaan lämminhenkinen, suloinen.

Sai ehkä itkemään todellisuudellaan.

 

Käyttäjän kaikki runot