raatokärpänen

Runoilija Roga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulin, koin ja kuolin nauruun. Haluaisin olla intialainen lehmä.
 

ruostumaton tiiliskivi seinä
sylissäni veitsi ja leipä

inhimillisyyteni heijastaa tyhjää
tyhjästä lienee paha nyhtää

minä tunnen enää niin vähän
voisin seisahtaa ja kuolla tähän

onni on silmillenne valhetta ja harhaa
niin käyn makuulle yksittäiseen karvaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot