paska

Runoilija Roga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulin, koin ja kuolin nauruun. Haluaisin olla intialainen lehmä.
 

kynttilän liekki sammuu
kaljapullo tyhjänä pöydällä
kissa mintuissa tajuttomana
ikkunan takaa heijastuu pelkistämätön todellisuus

baari on täynnä
-en mahdu sinne enää

jään takkatuleen seisomaan, tyhjiössä
jauhoista ei saa sämpylöitä
levitetty taikina ei tarjoa niitä

kaatokänni on avaimeni turhuuteen

Selite: 
kirjoitin tämän armottomassa kännissä ja kuinka tapahtuikaan - runon mittainen ilta oli valmis.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin miulla meni inspiraatio tähän runoon tuosta otsikosta.
Runona tämä on toimiva ja hieno, mutta miulle liian silmäänpistävä otsikko.
Pidin siis kokonaisuutena.

 

Käyttäjän kaikki runot