Sykkeeni suli toiseen

Runoilija Fillette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Naiset pitävät yksinkertaisista asioista - kuten miehistä."
 

Se Syke
joka kerran pauhasikuohusiraastoijapoltti
joka repi kehoni paloiksi
halusta ja ikävästä

astuttu litteäksi
venytetty ohueksi
helpommin mukana kulkevaksi

kasvoi vähitellen ihoni sisään
suli kiihkeään vereeni

lopulta alkoi pumpata
korvissani kaikuvana jyskeenä
jatkuvana riitasointuna
vatsan perukoilla
kiihkoahalua
joka ei enää kuulunut sinulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rankkaa

 

Käyttäjän kaikki runot