Miehistä on vain harmia.

Runoilija Just-a-dream

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nämä minun tekstit on enemmänkin ajatuksia elämästä. Riippuu ihan mielialasta, että minkälainen teksti tullee. Olen jo n. vuoden kirjoitellut aina, kun on ollut aikaa jo olen raapustusvihkoni löytäny :) Kiitos mielipiteistä ja arvosteluista ja älkää välittäkö kirjotusvirheistä ^^
 

Puheita vain, muttei tekoja.
Minun pyörittämiselläkö te kohotatte egoja?

Suloisia sanoja,
ihania lauseita.
Ootte vain paskoja mätä paiseita.

Miehistä on vain harmia.
Ne jättää sulle sydämeen vain arpia.
Kyyneleitä liikaa niiden takia valutan.
Ehkä vain vaivun synkkyyteen ja lopetan.

"Mä olen sulle kai leikkiä vain -
pelkkää huvia huoletonta
Sulta säröjä sieluuni sain -
yhden liian monta"

Selite: 
Nii-i mitäpä tuohon enää lisäämään...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot