Auringon puolella

Runoilija Joutsenkatse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikä ei tapa, vahvistaa.
 

Minä irrotan otteeni
käännän katseeni
ja huomaan
sateen jälkeen voi nähdä värien kirjon.

Ehkä minussakin on vielä
rakkautta, toivoa, uskallusta
aisteja, satuja, unikuvia
värejä...

Suljen silmäni
hyppään tuntemattomaan
ja huomaan
olen auringon puolella

minussa on voimaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runo, optimistinen asenne.
Pidän tästä.

Mielenkiintoinen runo, optimistinen asenne.
Pidän tästä.

Hienoa itsetsemppausta.

 

Käyttäjän kaikki runot