Vanha sydän

Runoilija Joutsenkatse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikä ei tapa, vahvistaa.
 

Siinä huumassa
sitä tuskin ymmärsi
koko säkeistöä,
nuotteja suonissaan.

Jos minä laulaisin
tätä laulua
olisi minulla kuu,
muttei tähtiä lainkaan.

Ystäväni,
älä pahastu.
Minulla vain on
lintuperspektiivi
ja kaikkeen tällaiseen
jo vanha sydän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot