Ikävä

Runoilija plastic

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 24.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikävä iskee sydämeen
jälleen
salaman nopeasti
enkä saa enää henkeä
se salpaa mut kokonaan
en pysty edes itkemään

On niin paljon helpompaa
esittää kovaa
ja hymyillä
kuin myöntää vielä rakastavansa
edes itselleen

Kylmyys valtaa sisältä
miten enää pystyn rakastamaan
kun sydän on sirpaleina
sun nyrkkiin puristettuna
eikä siitä ole jäljellä edes kaunista muistoa

Ja kun olen paennut maailman ääriin
huomaan
en sua pysty millään unohtamaan
ja takaisin en kadonnutta
kuviteltua elämää saa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot