Nimetön

Runoilija chainedheart

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaipaus kuvottaa, Ikävä oksettaa, Pettää - petetään, Jättää - jätetään"
 

Seison talosi edessä,
Katsoen oveasi.
Nostin katseeni ylös
nähden sinut ikkunan takana.
Sydämeeni koski,
Palavasti halusin tulla luoksesi,
Palavasti halusin suudella huuliasi.
Näin sen,
Mitä toivoin etten koskaan nää.
Hymyillen vedit hänet sinua vasten,
Suutelit häntä pitkään pitäen lähellä.
Kyynel valui poskelle,
Koskee enemmän kun koskaan.

Selite: 
sattui
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot