huokaus

Runoilija tanja-81

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

siniset silmät...suorapuheinen savolainen brunette...
motto: asiat sanotaan niinkuin ne on!
 

Voi kun voisin nähdä maailman silmilläsi. Sillä kokemuksella ja taidoilla. sillä kyynisyydellä ja realliteetillä: mutta olen vain matkani alkupäässä,joka kurkoittaa kuilun yli,ollakseen tasavertainen.

Miksi en voi olla vajavainen,miksi en saa olla välillä unelmissani ja rakastaa ehdoitta. Tiedän että jalat pitää olla maassa. Mutta ei se rakkautani hävitä.

Minulta vaaditaan paljon. Täydellisyyttä. Siksi vastaankin vaatimukseen haasteella. On se rankkaa olla nuori,koittakaa vaikka itse,
jälleen.

Selite: 
nuori vaimo ja vanha mies...mitäs sitä muuta tarvii,kuilu iso on. ;) tämä sopii myös yhteiskuntaan,jossa nuorilta vaaditaan PALJON,ikään nähden.... ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot