Nimetön

Runoilija 6469f637dee4db5144b0772510afea29

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2005
Viimeksi paikalla: 28.11.2018 9:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos oot eksynyt lukemaan runojani niin byhyy, vilkaise niitä vanhempiakin, vaikka yhtä paskoja ne on kyllä nekin...
 

ne mies ja nainen

jotka asuu meillä

ei tee koskaan mitään

käyn välillä polttamassa tumppeja

tuhkakuppiin joka on vain niitä varten

ja ne sanovat olleensa vaan

televisio tekee ihmisten kasvoista punaisia

minä raavin sokeripalalla mustaa paistinpannun pohjasta

koska välitän niistä

vaikken tiedä miksi tuntuu niin pahalta

kun mies takeltelee sanoissaan

ja nainen nukkuu valot päällä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

On sulla kovaa kamaa. Tää tykkää, niin saatanasti!

 

Käyttäjän kaikki runot