Särjetty sydän

Runoilija riana

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 23.9.2005
Viimeksi paikalla: 22.5.2016 14:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikka olenkin aikuinen
silti sisälläin on pieni tyttönen.
Joka pelkää näyttää tunteitaan
ja sitä että hänelle nauretaan.

Kun olin vielä koululainen
ja uskokaa toivon unohtavani sen.
Tiedän miltä tuntuu olla haukuttu,potkittu ja hakattu
Ja vähäkin itsetunto maahan poljettu.

Vaikka silloin toivoin kuolevani
jotenkin vain sisimpäni koveni.
Mutta pelkään silti yhä
etten koskaan ole tarpeeksi hyvä.

Ettei kukaan halua minua oikeasti rakastaa,
ja että vanhat haavat aukeaa.
Haluaisin kyllä joskus löytää sen elämäni rakkauden,
vaikka aina itse läheisyyttä pakenen.
Kaikesta huolimatta silti rakkaudesta haaveilen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti ja koskettavasti kirjoitat!

Hyvää synttäriä!

Hieno runo. :)

Hyvin koskettava runo...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
riana Nimetön 13.4.2007 3 Runo
riana Särjetty sydän 27.1.2007 3 Runo
riana Nimetön 3.9.2006 0 Runo
riana Nimetön 9.3.2006 0 Runo
riana Nimetön 11.3.2006 0 Runo
riana Nimetön 11.3.2006 0 Runo
riana Nimetön 13.2.2012 0 Runo