Nimetön

Runoilija riana

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 23.9.2005
Viimeksi paikalla: 22.5.2016 14:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun iltaisin kuuntelen hiljaisuutta,
ja muistelen kaikea tapahtunutta.

Suren vaikka pitäisi iloita,
kaipaan sinun naurua.
iloisia silmiä,
pientä ujoa hymyä.

En uskonut olevani valmis suhteeseen,
tai rakastumaan toiseen ihmiseen.

Mutta kun sinut näin,
En halua elää yksinäin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja herkkä runo.

Whää. Menin ihan sanattomaks :|

Vaikuttava! :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
riana Nimetön 9.3.2006 0 Runo
riana Nimetön 11.3.2006 0 Runo
riana Nimetön 11.3.2006 0 Runo
riana Nimetön 3.9.2006 0 Runo
riana Särjetty sydän 27.1.2007 3 Runo
riana Nimetön 13.4.2007 3 Runo
riana Nimetön 13.2.2012 0 Runo