Samaisesta vihosta löytyi..

Runoilija 04546ab52817d8e79dd2fcaa783b6034

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä tosiaankaan lupaa mitään mitä et voi pitää.
Älä välitä, jos et välitä.
Jos et saa sanotuksi, ole läsnä.
Olen Sinulle tärkeä nyt, mutta vuosien kuluttua olen vain harmaa valokuva.

Ole siis tässä ja nyt, minulle, kun sitä eniten tarvitsen.

Selite: 
Kaikkea sitä onkin miettinyt.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis. Ja toivottavasti ei totta, mutta kaikkeahan sitä voi aina pelätä.

Kaunis. Ja toivottavasti ei totta, mutta kaikkeahan sitä voi aina pelätä.

 

Käyttäjän kaikki runot