Nimetön

Runoilija 04546ab52817d8e79dd2fcaa783b6034

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

yhtä aikaa ujona ja rohkeana
silmäsi viestittävät välittämistä

upotessani katseeseesi
polveni pettävät taas alta

ja tunnen kuinka jokaikinen soluni
huutaa sinua saapumaan kiinni minuun

tarttumaan lujasti
olemaan ihollani aina

-ja sinä nojaat siihen pöytään
kurjan kuppilan takahuoneessa
otat kiinni olkapäistä
ja haluat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kirjoitettu, pelkistetysti ja realistisesti, kuitenkin kehittäen runoon vahvaa tunnetta.

Pidin, Paljon.

Runosi välittää kuppilan tupakan tuoksun, likaiset pöydät, joiden välissä asuu välittäminen, kaksi yksinäistä.

 

Käyttäjän kaikki runot