2411

Runoilija 04546ab52817d8e79dd2fcaa783b6034

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tämä sumuton savuton juna
on kulkenut asemalta seuraavalle
saavuttamatta milloinkaan varikkoa.
takana loputon määrä pieniä pysähdyksiä
kiihdytyksiä ja kirskuvia jarruja,
vaarallisia risteyksiä.

juhannuksen tuoksuvat niityt ja pellot
talven jäätävät lumet
tuulisen merenrannan hiekat
tunturien lumeen uponneet männyt
kesäiltojen linnunhenkäykset.

matkan on jatkuttava
siihen suuntaan missä on aurinko ja lämpö
- lähteminen tapahtuu aina hitaasti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot