Tämä aika

Runoilija KittyB

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluaa olla täydellinen on oltava epätäydellinen
 

syysaikaa..

tuuli kuljettaa kauniin värikkäitä lehtiä
talven tuoksu saapuu luokseni
pienet pisarat kastelevat ihoni
haikeat muistot suljen lippaaseen

on aika hautautua lumen alle
unhoittua sinne,
kunnes aurinko jälleen luo säteensä maahan
nukkua, nähdä perhosen unta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerroksellinen kaunis vuodenaikaruno

Pidän tämän runon haikeasta tunnelmasta, varsinkin loppu on erityisen kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
KittyB ex suhde 28.4.2009 0 Runo
KittyB Kuka minä olen? 14.7.2009 0 Runo
KittyB ahistusapua 15.5.2009 0 Runo
KittyB paniikkikohtaus 19.4.2009 0 Runo
KittyB Tuuli 14.7.2009 1 Runo
KittyB kuukautinen 13.3.2009 0 Runo
KittyB Tämä aika 7.10.2009 2 Runo
KittyB sinun 21.4.2009 0 Runo
KittyB pelko 12.5.2009 0 Runo
KittyB Minä - Hän 28.5.2009 0 Runo