It´s YOU

Runoilija dreamergirl77

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.9.2005
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 0:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tavallinen pöytälaatikon täyttäjä..=)
 

It´s YOU,
You who wrote my last night dream,
your words, your touch.
my sweet ITALIAN..
I can paint that picture in my mind..
I can watch it over and over again.
..to feel you in me.
I imagine,
your touch, makes me burn inside out.
"no one can put those flames down"

Selite: 
..sellainen, mikä ei ollut unta ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Romantic :-)
 

Käyttäjän kaikki runot