rakkaamme

Runoilija Jemmu94

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 15.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä lähdit niin nopeasti, ei kukaan sitä osannut odottaa.
Emme voineet ymmärtää, että noin pienikin asia saa sinut lähtemään. Jätit meille syvät haavat sydämeemme, kaipuu on ikuinen. Vaikka usein sinua riepotteli kurja elämä, sinä jaksoit mennä eteenpäin. Liian vähän sinulla oli ystäviä tukena, mutta sinä vaan jatkoit elämääsi. Monet kyyneleet silmissäsi näimme ja niitä usein muistelemme. Olit tärkeä ja olet edelleen ♥!

Selite: 
lasse♥
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ja surullista on kaipauksesi.

Voi kuinka surullinen ja haikea

 

Käyttäjän kaikki runot