Rakkaus on pyhä

Runoilija Tomppa74

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On se kumma juttu, kumma kuinka muut puhuu kuinka sattuu, kuinka kaipaa. Sitten kun se osuu, tuntee joka sanan, joka tavun, tuntee koko sielullaan. Sydän huutaa kaipuuta, sielu janoaa, sielu janoaa olla toisen luona. Rakkaus on pyhä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämässä on voimakkaita tunnetiloja ja reaktioita, jopa niin voimakkaita, että ne voi kokea itselleen pyhinä. Hyvä tunnekuvaus. Otsikonmukainen päätöslause toimii nasevan runollisena lopetuksena kiteyttäen kokijan ajatuksen tunteestaan ja/tai rakkaudesta yleensä.

 

Käyttäjän kaikki runot