misheard

Runoilija Kiyo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

juoksen, vaikken saisi, vaikka se sattuu kerta kerralta enemmän

olen myös tietoinen, että saatan pilata mahdollisuuteni enää kävellä
 

so life causes my tears

why
I cannot get some cure?

I can't myself

I want you there

Selite: 
sepä juuri.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot