Every one will die some day

Runoilija tomazito

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pistin tänne vaa iha kaikki...osa o iha jees...osa o iha paskoi joten turha valittaa laadust ja ei ny jaksa mitää pienii pilkkuvirheit hinkata...
 

When im pissed i put on a ugly frown
To show the people around me that im down
During those times i dont care about no one, i care not
Even if i would get in the head one shot
I care for this world as much as for a dead cow
Will i drown or will i burn? i care not how i will die
Every one will die some day
Why wait for that moment? Why not now, here, right away

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi tarina on hyvä, mutta kieliopillisesti muutamat kohdat menevät metsään. Ne kun korjaat pois niin toimii kyllä.

 

Käyttäjän kaikki runot