sitä SE teettää.

Runoilija yuna

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 17.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se mitä elämä antaa, sen se myös ottaa..
 

lenkille lenkille lenkille.
kohta sinne meen.
ojaan kaadun.
katson taivaisiin.
lumihiutaleet laskeutuu raskaina kasvoilleni.
ei ei ei,
tää ei mikään runo oo.
tai muukaan samanlainen väkerrys.
en mä sellaisiin kykene,
vaikka yrittäisin.
kirjotan kirjotan kirjotan.
kuuntelen musikkia.
annan sen hyväillä kuuloaistejani,
ihanilla soinnuillaan.
itken itken itken,
annan kyynelten valua.
ne virtaavat poskillani.
laulavat lauluaan.
kerron kerron kerron.
ulos kohta meen.
leffaa takaisin r-kioskille palauttamaan.
lenkin siinä samalla teen.
ja hyppään mukaan toiseen maailmaan.
ehkä unohdun sinne.
palaan takaisin.
sitten kun on aika.
puhutaan puhutaan puhutaan.
aina vain juorutaan.
ei koskaan osata olla hiljaa.
joskus voisi olla vain.
ei kuulla mitään.
ei nähdä mitään.
ei tuntea mitään.
olla tekemättä mitään.
voisi rentoutua joskus kuten ben affleck,
leffassa daredevil.
ajattelet ajattelet ajattelet.
wtf?
onko hän sekaisin?!?
ehkä oon,
ehkä en.
sitä se joskus teettää.
niin mikä.
kysymys kysymys kysymys.
kysymyksiä kyllästymiseen saakka.
joihin kukaan ei osaa vastata.
vastauksia vastauksia vastauksia.
joita kukaan ei ymmärrä.
ihmisen pienellä mielelle liian suuria.
lähde lähden lähden.
nyt ulos sinne.
haukkaamaan ilmaa.
pistän kuulokkeet korville.
takin päälle.
pipon päähän.
sukellan vaatteideiden sisään.
luon itselleni kuoren.
panssarin.
joka ei ole niin
helposti
särkyvää.
salasana.
niin mikä.
no se.
eli..?
no tiiät kyllä.
mieti vähän.
kyllä se sieltä joskus tulee.

Selite: 
kirjotin tuon kerran hieman sydäntä riipivässä mielentilassa. piti vain purkaa tunteita ja siitä tuo sitten syntyi.. mutta sitä SE teettää..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
yuna ?! 18.9.2005 1 Runo
yuna yhden illan juttu 18.9.2005 0 Runo
yuna sade 18.9.2005 0 Runo
yuna näkymätön 19.9.2005 0 Runo
yuna kyynel 30.9.2005 0 Runo
yuna kaipaus 5.10.2005 0 Runo
yuna miksi 17.10.2005 0 Runo
yuna maija ja nipsu 6.1.2006 0 Tarina
yuna sitä SE teettää. 13.3.2006 0 Runo
yuna tyhmä. 31.7.2006 0 Runo