Ikävä..

Runoilija Asgarthan

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 17.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Define normal?
 

Ne hetket,

joihin ei auta edes sanat,

saavat minut valtaansa

useammin ja useammin.

Ikävä sinuun on tehnyt

kodin sydämeeni,

eikä se muista enää

muuta tarkoitustaan.

Öisin tähdet tuovat

sinut luokseni,

pilvilaiva minut vuorostaan

sinun viereesi.

Päivällä välimatkan tajuaa

vain liian hyvin,

järki herännyt unestaan

yrittäen käännyttää sydäntä.

Kun sinä vain tulisit,

pitäisit kiinni,

poistaisit tämän ikävän

minusta, meistä.

Selite: 
runo pahanen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Käytät kieltä todella kauniisti, sujuvasti ja ilman turhia kikkailuja...sympaattista runoilua.

todella kaunis ja mieleen painuva runo :D

tähän runoon ikävä kyllä pystyn samaistumaan täysin :/ upeasti kirjoitettu kaipuusta.

Ei paha :)

Kaunis, koskettavan herkkä.

Hieno, tai oikeastaan upea. Kaunista kuvailua. Koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot