Nimetön

Runoilija Agape

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2005
Viimeksi paikalla: 17.4.2017 13:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Diliges Dominum Deum tuum ex toto corde tuo et ex tota anima tua et ex omnibus viribus tuis et ex omni mente tua et proximum tuum sicut teipsum.

En ymmärrä, mutta uskon kuitenkin.
Pelottaa, mutta toivon silti.
Sattuu, mutta rakastan aina.
 

Paha.

Eihän tuota oikeastaan ihan loppuun asti kannata vetää

tuota koukeroa. Vähemmällä vaivalla pääsee, ja

samanveroiseen lopputulokseen päätyy, kun vähän

jättää lopusta laittamatta.

Puha.

Keskeneräinenhän tuo toinen oikeastaan on, eikö vain?

Vähän niin kuin puutteellisen näköinen.
Pikkuisen lisää siihen voisi laittaa, pienen koukun vielä.

Pyha.

Jotenkin se on vielä sen näköinen kuin kaipaisi jotain,
jotain pientä vielä. Eikö tuonne loppuun jotain tunnu
kuuluvan sentään? Ei sieltä paljoa puutu, mutta vähän,
parin pisteen verran kuitenkin. Laitetaan nyt nekin vielä,
niin saadaan valmista ja kaunista.

Pyhä.

(Noin, eikös se nyt ole nätti?)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Agape Nimetön 6.7.2010 8 Runo
Agape Minä rakastan sinua aina 10.7.2010 9 Runo
Agape Nimetön 3.3.2007 2 Runo
Agape Nimetön 27.1.2008 3 Runo
Agape Nimetön 7.12.2007 3 Runo
Agape Nimetön 18.9.2007 2 Runo
Agape Täyttymys 12.1.2009 0 Runo
Agape Nimetön 28.12.2006 4 Runo
Agape Nimetön 3.3.2007 6 Runo
Agape Nimetön 28.12.2006 0 Runo