Aamulento

Runoilija äkkikuolema

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mut jos aina kaikki olis hyvin niin ei hyvät asiat olis niin hauskoja eikä niin extroja!" -Joonas 6v
 

Päiväperho on kaunista katsoa
sen aamutuulia kevyempää lentoa

-helppo haluta tanssiin mukaan.

Vaan päiväperhon siipiä
varpusen huokausta hennompia
ei ole lupa koskea

"Tanssiin saat nousta
mutta syliisi et sulkea"
Näin nauraa päiväperho

Tanssipariksi on riemu ryhtyä
liitää maanpinnan yläpuolella

-helppo tahtoa
perhonen sulkea
hellään, onnelliseen syleilyyn.

Vaan päiväperhon siipiä
varpusen huokausta hennompia
ei ole lupa koskea

"Tanssiin saat nousta
mutta syliisi et sulkea"
Näin jo anoo päiväperho.

Itseään on mahdoton hallita
tunteiden piinaavilta käskyiltä

-rakastavien käsien väliin rutistuu päiväperho
aamu-usvan hiljaisuudessa
siipisuonet katkeilevat
napsahtelevat
poikki.

Loppuu tanssi päiväperhosen
se maahan tippuu
jää hiljaa nukkumaan.

"Tanssiisi sain yhtyä
mutta jälkeen sen tanssin
ilma siipieni alla
on ollut kylmää myrskytuulta"

Selite: 
Pitkästä aikaa, ja tulipahan pitkä runostakin. Rytmitystä pitäis varmaankin vielä hioa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot