Viulistin painajainen

Runoilija äkkikuolema

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mut jos aina kaikki olis hyvin niin ei hyvät asiat olis niin hauskoja eikä niin extroja!" -Joonas 6v
 

Olen vanha viulu
kireäksi viritetty
pakotettu soimaan vielä kerran.

Ja minä soin
vain sinun kädestäsi.

Vaan tänään on vaikeneva viulu
kun viimein lopettaa lahjaton soittaja
ja kaulasta katkaistaan äänetön valittaja.

Selite: 
uudet tuulet
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot