Joskus vai aina

Runoilija Kuunsyöjä

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuolemanvakava humoristi. Motto: On miljoona tapaa ja tekoa, mutta elementtejä vain yksi; elämä. Ps. Tsekkaa mun tekemää musaa jos haluat, nimimerkillä "Daddyhoo" a la mikseri.
 

Joskus vai aina

Ei ole ainutta aikaa olevaa. Aina on joskus myös liiat pois ottavaa.
Välttävä on olkoon tarpeeksi, kun veren puhtautta sinipunalla mitataan.

Kun sen teen, lepään. Kun kaikkea on vähän, tyydyn.
Kun en vaadi, olen jo puoliksi perillä.

Äärimmäisyys, se meidät tappaa. Olkohon se väärä ääni joka meidät kohtaa.

Milloin viimeksi kuuntelit syräntäsi, vai syrjäytitkö sen ja myös pirunkielesi.
Milloin viimeksi saavutit ei mitään tärkeää, mutta silti johonkin johtavaa.

Miksi vaadit parasta, sillä paras on jo pilalla. Vaadittu on jo liikaa pyydetty.
Miksi palasiksi kaiken hajoitat, jos tarvitset Jumalaa sen korjaamaan. On sinettisi muutakin kuin pääsi tällä toivomusten listalla.

Nauti, elä ja kokoa.On elämäsi tarkoitettu olemaan ilman muotoa.

Aika, on surma julma.
Joskus, siitä pitääkin tehdä ainoastaan elämän juhla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin kumman ottaisin joskus vai aina. siinäpä kysymys.

Tässä on jotain hyvin lähellä..Zen:iä?
Pidin.

nätti on runosi :)

 

Käyttäjän kaikki runot