tyttö

Runoilija sinimini

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 29.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jag e ingen ängel, men en tjej me egna tankar och djupa känslor!! if you listen carefully, you might hear somethig...
 

Pitkin pimeetä iltaa,
kävelee tyttö pitkin haurasta siltaa.
Silta yhtä hauras kuin mieli, joka nyt maassa on.
Etsiessään vastauksia, silta alkaa romahtaa,
samalla kuin tytön elämä romahtaa pala palalta
tyhjyyteen.

Lopulta silta katoaa ja tyttö yksin kadulle jää makaamaan.
Mutta tytön toinen puoli haluaa häntä vielä kantaa;
ne kaksi yhdessä kävelee yhdessä sillan yli ja yhdessä voittavat kaikki ketkä tytön unelmien tielle tulee.

Selite: 
kirjoitettu 11.1.07
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot