Ajoissa

Runoilija sinimini

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 29.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jag e ingen ängel, men en tjej me egna tankar och djupa känslor!! if you listen carefully, you might hear somethig...
 

Miten tiedän rakastitko
vai leikitkö vain?

Ajoissa sen haluaisin saada selville,
ennen kun kerkeen sulle tunteitani näyttämään
tai avoimesti sulle kaikkea elämästäni kertomaan.

Ennen kuin sydämmeni sulle avaan kokonaan,
tahtoisin sun mulle ajoissa kertovan...

Rakastatko vai leikitkö vaan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

Niinpä, se olisi kiva ajoissa tietää...hyvä runo, pidän!
Kiitos sanoistasi : )

 

Käyttäjän kaikki runot