Ihastus

Runoilija Nighthawk

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2011
Viimeksi paikalla: 2.7.2023 8:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.7.1988

 

Käsi kädessä kanssasi kulkisin ja syliini sulkisin.
Korvaasi kuiskisin jos kehtaisin.
Runon rustaisin jos osaisin.
Kertoisin jos rakastaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo

 

Käyttäjän kaikki runot