Eilinen vai huominen

Runoilija Maaariaaaah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoileva peikko tyttö.. :)
 

Millon loppuun tää saatetaan,
kiero peli joka jatkuu vaan.
Pahaa puhutaan,
selkään puukotetaan.
Kai ymmärrät sen,
loputtomasti kestä en.
Pakko sunkin on valita,
se on menneisyys tai tuleva.
Ikuisuutta en päätöstä odota!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot