Kaksi pitkää vuotta

Runoilija Maaariaaaah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoileva peikko tyttö.. :)
 

Pidin kädestäsi kiinni silloin,
yönä jota mietin illoin.
Katsoin kuinka elämä hiljaa hiipui,
kuinka sydän rakastava sammui,
ja tilalle ikuinen rauha saapui.

Siitä on jo aikaa kulunut,
vaan ikävä ei ole poistunut.
Tiedän sinun olevan siellä jossain,
toisinaan kuitenkin aivan virelläin,
pitämässä kädestäin kiinni hetkittäin.

Selite: 
Iskä 15.5.2012 Ikävä ei koskaan katoa, se muuttaa muotoaan <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Samaistun, koitetaan pärjätä :)

 

Käyttäjän kaikki runot