Uusi alku

Runoilija Maaariaaaah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoileva peikko tyttö.. :)
 

Pitkään eksyksissä taivalsin,
tehtävänä etsiä itseäin.
Monet polut ja tiet tallasin,
täysin eksyksissä itsessäin.
Vihdoin viimein sen näin,
oli elämäni väärin päin.
Suuntaani muutin täysin,
uuden ihmisen itsestäni löysin.
Nyt helppo on jatkaa näin,
edeten uutta huomista päin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on vahvaa luottamusta omiin voimiin uuden edessä.

Itsensä löytäminen on tärkeä asia, hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot