syövy minusta

Runoilija virhearvio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

oksennan ikävän ulos
 

voi hyvin olla
että kuvittelen tämän kaiken

ettei aurinko ollutkaan tänään
sen kirkkaampi kuin eilenkään

eikä meistä ole
enää tästä haurastumaan

mutten siltikään usko
että yhdistemä sinä ja minä
kestäisi päivänvaloa
tänäänkään

Selite: 
shh i know, it's only in my head
Kategoria: 
 

Kommentit

huuuh tää on hyvä.

(ps.tuun huomenna)

Kaunis, surumielinen on runosi.
"eikä meistä ole
enää tästä haurastumaan", kolahti ja kovaa.

 

Käyttäjän kaikki runot