Riittämättömyys

Runoilija Syssy

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 10.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

___
Onpa väsynyt - ei jaksa nukkua ja yö pelottaa
Tätä maailmaa pyörittää joukko väsyneitä, kurjia puurtajia?

Onnettomia ihmisolentoja
jotka päivästä toiseen yrittää tehdä edellisestä parempaa
"Tee kovemmin - ansaitse paremmin!"

Ansaitset häpeää ja toivottomuutta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot