Sinä saatanan sitkeä paju harjun rinteellä

Runoilija Syssy

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 10.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä sitkeä paju harjun rinteellä
vadelman kaltaisine juurinesi elät vuosisatoja
ja tunkeudut suurimmankin kiven koloon
Haet voimasi jokaisen pienen juuren viereltä
viimeisestäki savi paakusta

Minä varpu
suurten lehtien varjossa
anellen ja nöyristellen

Luon maailmaan sen punaisen kukan
jonka toivon kaunistavan saastaisen kasvualasi hetkeksi
ja josta luon elämään uuden alun suuria juuriasi vastaan
uuden, loistokkaamman
ja kauniin metsän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno on runosi
sitkeyttä ja voimaa

tykkään..

 

Käyttäjän kaikki runot