Mustikka

Runoilija satzkuliini

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puoliksi syöty mustikka,

Jäljellä vain lusikka.

Tietoa ei syöjästä,

Se on tapettava.

Selite: 
Psykologian tunneilla on harvinaisen jännittävää
Kategoria: 
 

Kommentit

Mystinen. Tämä pistää ajattelemaan ja pohtimaan, mutta huomaa pian yrittävänsä tarrattua öljyttyyn ja rimpuilevaan etanaan josta ei saa minkäänlaista otetta. Sitä enemmän silti kokajan mietityttää.

Hienointa on, että tässä ikäänkuin annetaan tyhjänpäiväisille mustikoille, puolikkaille ja lusikoille tärkeä rooli viimeisen rivin ansiosta.

Itse kuitenkin törmäsin illuusioon.

Mystinen. Tämä pistää ajattelemaan ja pohtimaan, mutta huomaa pian yrittävänsä tarrattua öljyttyyn ja rimpuilevaan etanaan josta ei saa minkäänlaista otetta. Sitä enemmän silti kokajan mietityttää.

Hienointa on, että tässä ikäänkuin annetaan tyhjänpäiväisille mustikoille, puolikkaille ja lusikoille tärkeä rooli viimeisen rivin ansiosta.

Itse kuitenkin törmäsin illuusioon.

 

Käyttäjän kaikki runot