Jotain hauskaa

Runoilija merryroseberry

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori vaimo ja pienen tytön äiti, lähinnä tässä elämäntilanteessa tuntuu syntyvän "äidinrakkausrunoja" :)
 

Sinä osaat olla niin hassu
tahtomattasi

että purskahdan väkisinkin nauramaan
vaikka yritän muuttaa kasvoni kiveksi
ja vaikkei ehkä olisi sopiva paikka nauraa

Pysähdyt
Katsot
ja naurat
hieman teennäisesti

Jotain hauskaahan sen täytyy olla
kun äitiä naurattaa.

Selite: 
Vuoden vanha tyttäreni opettelee huumoria :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava runo

 

Käyttäjän kaikki runot