Jos menettäisin

Runoilija merryroseberry

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori vaimo ja pienen tytön äiti, lähinnä tässä elämäntilanteessa tuntuu syntyvän "äidinrakkausrunoja" :)
 

Tänään mietin

Jos minulla ei olisikaan sinua
Jos olisi käynyt jotain
Tai jos kävisi huomenna

Miten minä siitä selviäisin?
En selviäisi

Sinä olet aarre
Jota ei pitäisi koskaan pitää itsestäänselvyytenä

Sinä olet ihme
tärkeimpäni
täysin korvaamaton

Ajatus siitä että menettäisin
Se oli kestämätön, murskaava
En voinut estää kyyneleitä
Yhtä aikaa iloisia ja surullisia

Nappasin sinut syleilyyni
haistelin tukkaasi
suukotin poskeasi
Kerroin kuinka tärkeä olet
Ja kuinka paljon sinusta välitän

Minä olen sinusta kiitollinen joka päivä.

Minusta on ihanaa olla äitisi
Rakastan sinua niin paljon.

Selite: 
Vanhemmuuden myötä tulevia suuria tunteita.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa vastuullisuutta ja rakkautta runossasi

Parempi kun ei ajattele edes moista...hyvä runo

Rakastettavan ihana runo! Lähes tuli tippa linssiin :')

 

Käyttäjän kaikki runot