Parisuhde.

Runoilija minttujäätelö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Välillä ärsyttää.
Kiukuttaa.
Mikään ei mene niin kuin pitäisi.

Välillä naurattaa.
Rakastuttaa.
Kaikki on ihanaa.

Välillä ollaan vaan,
maataan sohvalla,
sängyllä,
nojatuolissa,
sylikkäin.

Välillä nauretaan keittiössä,
hillutaan jauhoja viskoen.
Ja ollaan yhtä hymyä.

Selite: 
Rankat vaihtelut :D
Kategoria: 
 

Kommentit

söpöä söpöä,
arkea
:)

Mukava runo :>

:) tästäpäs tuli hyvä mieli. jauhoja ja sohvia. :D kiva. kiva, kun taas oot kirjoittanu. ;)

:) ja lukijalla hymyilyttää :) positiivinen mukava runo :)

hyvää syntymäpäivää!

ihana runo, tämä on juuri niin totta:)

Tälläisiä ne pari suhteet on. Ylä- ja alamäkiä.
Sai jotenkin hymyilemään. ^_^

 

Käyttäjän kaikki runot