Yksi lause, kolme sanaa

Runoilija minttujäätelö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen taas hiljaa,
en sano sitä.
Olen niin lähellä sanoakseni,
en vain kykene.
Onko se liian vaikeaa sanoa?
Yksi lause.
Kolme sanaa.
Minä rakastan sinua.

Selite: 
Joo, sillasta.
Kategoria: 
 

Kommentit

vähänkö on kaunis <3 noh, kokoat ittes maanantaiks :D

Se on vaikeaa. Ihan hyvä runo.

vähänkö on kaunis <3 noh, kokoat ittes maanantaiks :D

Se on vaikeaa. Ihan hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot