Nimetön

Runoilija BadDay

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rakkaus on ruma sana, kaipaus soi kauniimpana."
 

Epäröin, yhä enemmän,
haparoivin askelin.
Hymysi näen,
naurusi kuulen,
Pysähdyn.
Hiljaisuutta kuuntelen.
Huokaisen,
annan olla.

Sydämeni pieni,
taskuusi jäi.
Muistathan sitä varoen
käsitellä,
hoivata ja helliä,
etkä vain julmasti
likaojaan heittää.

En paljon pyydä,
muutamaa sanaa vain,
totuuden tunteistasi,
ei turhanpäiväisiä vihjeitä,
vaan totuuden.

Selite: 
Tiedän, kliseeroskaa, mutta silti niin totta. :'<
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
BadDay Aalto 21.3.2007 1 Runo
BadDay Isku elämältä 17.3.2007 0 Runo
BadDay Kissa 28.3.2007 2 Runo
BadDay Kiukku 21.3.2007 2 Runo
BadDay Lähtö 15.4.2009 2 Runo
BadDay Matkalla valoon 10.6.2007 1 Runo
BadDay Nimetön 23.3.2007 0 Runo
BadDay Nimetön 2.6.2010 1 Runo
BadDay Rich bitch 18.3.2007 2 Runo
BadDay Turha kuolema 27.9.2008 2 Runo