Matkalla valoon

Runoilija BadDay

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rakkaus on ruma sana, kaipaus soi kauniimpana."
 

Tunnelin päässä valoa, niin sädehtivää,
niin kutsuvaa.
Tyttö sitä lähestyy, turvaa tuntien.
Ei jaksanut enää paeta,
juosta karkuun pimeää, mörköjä pelottavia.

Ei kipua, tuskaa,
ei suuria suruja,
tunne enää,
tyttö tuo.

Untuvainen kosketus siiven,
hipaisee olkapäätä tytön.
Hän vapautua nyt saa,
taakasta harteita painavasta.

Tyttö taakseen katsoo,
maailmaa huijaavaa, tukahduttavaa.
Se kuin okapensas joka ihoa repii palasiin,
polttavalla asfaltilla.

Oksettava pakotus ruokatorvessa,
jalat heikot nuorallatanssista,
niiden pienet painaumat hiekkatiellä.
Mutta nyt, tyttö lentää saa,
kultasiivillä auringonvaloon.

Tyttö kestänyt ei,
sateen ikuista hakkaamista ikkunaan,
painajaisia päivänvalossa,
kuoppaista tietä.

Rakkaus viilsi, pakotti pysähtymään,
jäi tahmeana kurkkuun,
ei tahtonut kietoutua ympärille tytön,
väisti kaukaa kuin ruton.

Hän pilviin katsoo, jonne pian kuulua saa,
auringonkukka poskessa,
kauneimmat korulauseet mielen täyttää,
ne kerrankin totta olla saa.

Selite: 
Tein tämän yhteen kilpailuun, mutten sitä sitten koskaan sinne antanut.
Kategoria: 
 

Kommentit

Se on hieno, raaka ja herkkä samaan aikaan

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
BadDay Isku elämältä 17.3.2007 0 Runo
BadDay Rich bitch 18.3.2007 2 Runo
BadDay Aalto 21.3.2007 1 Runo
BadDay Kiukku 21.3.2007 2 Runo
BadDay Nimetön 23.3.2007 0 Runo
BadDay Kissa 28.3.2007 2 Runo
BadDay Matkalla valoon 10.6.2007 1 Runo
BadDay Turha kuolema 27.9.2008 2 Runo
BadDay Lähtö 15.4.2009 2 Runo
BadDay Nimetön 2.6.2010 1 Runo